TULOSSA HUIPPULUENTO
C-vitamiinista ja muista antioksidanteista
Amerikkalainen sydän- ja verisuonitautien erikoislääkäri ja asianajaja Thomas Levy saapuu Suomeen luennoimaan C-vitamiinin ja muiden antioksidanttien tutkituista terveysvaikutuksista ja niiden käytöstä sairauksien ennalta-ehkäisyssä ja hoidossa. Luento tulkataan suomeksi.
Thomas Levyn ainutlaatuinen luento on erityisesti sinulle, joka olet stressaantunut, väsynyt tai uupunut. Epäilet kilpirauhasen tai lisämunuaisten toimivuutta. Epäilet gluteenin aiheuttavan sinulle ongelmia. Kärsit toistuvista tulehduksista tai olet usein sairaana.

Thomas esittää luennolla vankkaa tutkimusnäyttöä siitä, kuinka C-vitamiini ja muut antioksidantit edistävät terveyttä ja torjuvat sairauksia.

Yksikin näistä ongelmista on hyvä syy varata paikka tälle ainutlaatuiselle luennolle jo tänään, lippuja on rajoitetusti!

Luentotilaisuus järjestetään Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.3.2020 Gymnasiet Lärkan -koululla, Isonnevantie 22, 00320 Helsinki. Luentopaikalle on helppo tulla lähijunalla, Huopalahden asemalta on vain 200 metrin kävelymatka koululle ja kaikki lähijunat pysähtyvät tällä asemalla. Luento-ohjelma
Luentoisäntänä toimii molempina päivinä lääkäri Ville Pöntynen. Ville on tavattavissa myös luentojen tauoilla. Villen laatimia oppaita on mahdollisuus ostaa terveytesi tueksi, mm. vatsan hyvinvointiin, stressiin ja kilpirauhasongelmiin.

Tilaisuuden tauoilla on mahdollisuus keskustella terveysalan ammattilaisten kanssa. Tauoilla on ravintolisien maistatusta ja ravintolisiä voi ostaa myös tarjoushintaan.
Thomas Levyn luennolle voi ostaa joko yhden tai kahden päivän lippuja. Lisäksi voit ostaa myös lounaan noutopöydästä. Lounas on gluteeniton, vähälaktoosinen ja osittain luomua sekä vain vähän lisäaineita sisältävä. Mukana kasvisvaihtoehto.
Paikan voi varata ainoastaan ostamalla lippu Holvi-verkkokaupasta, alla olevasta linkistä.
https://holvi.com/shop/lklupaus/section
/thomas-levyn-luento-c-vitamiinista/

STJ ry jäsenille liput 20 prosentin alennuksella, jos et ole vielä STJ ry:n jäsen, voit maksaa tästä linkistä jäsenyytesi ja saada 20 % alennuksen luennoista.

http://www.terveysjarjesto.fi/liityjaseneksi

Alennuskoodi lähetetään sähköpostiisi liittymisen jälkeen. Nopeuttaaksesi alennuskoodin saamista, laita viesti liittymisestäsi sähköpostiin toimisto(at)stjry.fi

Uskomaton tarina, miten mies, joka oli kuolemassa sikainfluenssaan parani C-vitamiinilla. Lue!
HUOM! Mikäli lippuja on vielä jäljellä 16.2.2020 jälkeen, lippujen hinnat ovat kaikille la 69€ ja su 79€. Lounasta tai kahvia/teetä ei voi enää 16.2. jälkeen saada. Liput ovelta ostettuna vain käteisellä lauantai 70€ ja sunnuntai 80€, jos lippuja on jäljellä.
Takaisin ylös