Maailman johtava C-vitamiini asiantuntija SUOMEEN
Amerikkalainen sydän- ja verisuonitautien erikoislääkäri ja asianajaja Thomas Levy saapuu Suomeen luennoimaan C-vitamiinin ja muiden antioksidanttien tutkituista terveysvaikutuksista ja niiden käytöstä sairauksien ennalta-ehkäisyssä ja hoidossa. Luento tulkataan suomeksi.
Thomas Levyn ainutlaatuinen luento on erityisesti sinulle, joka olet stressaantunut, väsynyt tai uupunut. Epäilet kilpirauhasen tai lisämunuaisten toimivuutta. Epäilet gluteenin aiheuttavan sinulle ongelmia. Kärsit toistuvista tulehduksista tai olet usein sairaana.

Thomas esittää luennolla vankkaa tutkimusnäyttöä siitä, kuinka C-vitamiini ja muut antioksidantit edistävät terveyttä ja torjuvat sairauksia.

KIINA testaa KORONAVIRUKSEEN C-vitamiinia

Kiina suorittaa koronaviruspotilailla kliinisen tutkimuksen C-vitamiinilla 24,000 mg / vrk (24 g) laskimoon annettuna. Potilaat saavat 7 päivän ajan 24 gramman C-vitamiinia suonensisäisesti Wuhanin yliopiston Zhongnan sairaalassa.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04264533

Luennolla Thomas Levy kertoo viimeisimmät uutiset Kiinassa tehdystä C- vitamiinitutkimuksesta koronavirusta sairastavilla potilailla ja antaa ohjeita viruksilta ja muilta taudin aiheuttajilta suojautumiseen.

Lääkäri Thomas Levy korostaa, että C-vitamiiniannoksen tulee olla riittävän suuri, jotta se pystyy pysäyttämään virusten, bakteerien tai myrkyllisten aineiden aiheuttaman hapetusstressin elimistössä.

Luentotilaisuus järjestetään Helsingissä lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.3.2020 Gymnasiet Lärkan -koululla, Isonnevantie 22, 00320 Helsinki. Luentopaikalle on helppo tulla lähijunalla, Huopalahden asemalta on vain 200 metrin kävelymatka koululle ja Lähijunat (YULEAPI) pysähtyvät Huopalahden asemalla. Luentoesite, ohjelma, hinnat ja kartta

 

 

Luentoisäntänä toimii molempina päivinä lääkäri Ville Pöntynen. Villen terveiset

Ville on tavattavissa myös luentojen tauoilla. Villen laatimia oppaita on mahdollisuus ostaa terveytesi tueksi, mm. vatsan hyvinvointiin, stressiin ja kilpirauhasongelmiin.

Tilaisuuden tauoilla on mahdollisuus keskustella terveysalan ammattilaisten kanssa. Tauoilla on ravintolisien maistatusta ja ravintolisiä voi ostaa myös tarjoushintaan.
Thomas Levyn luennolle voi ostaa joko yhden tai kahden päivän lippuja.
Paikan voi varata ainoastaan ostamalla lippu Holvi-verkkokaupasta, alla olevasta linkistä.
https://holvi.com/shop/lklupaus/section
/thomas-levyn-luento-c-vitamiinista/
HUOM! Liput ovelta ostettuna vain käteisellä, lauantai 70€ ja sunnuntai 80€. Molempien päivien liput lauantaina ovelta ostettuna käteisellä hinta 120 euroa, jos lippuja on jäljellä.
Takaisin ylös