Otakantaa.fi kyselyn tuloksia

Neljä luontaishoitoalan etujärjestöä julkaisivat 8.10. - 15.12.2021 kyselyn LUONTAISHOITOJEN ja TERVEYSTUOTTEIDEN käytöstä Oikeusministeriön ylläpitämässä Otakantaa.fi sivustossa. Kyselyyn tuli huikeat 6 802 vastausta. Kyselyllä luontaishoitoalan järjestöt halusivat selvittää luontaishoitojen ja terveystuotteiden käyttöä sekä kansalaisten mielipiteitä.

Kyselyn tulokset vahvistavat käsitystä siitä, että luontaishoitojen ja terveystuotteiden käyttäjät ovat äärimmäisen tyytyväisiä käyttämiinsä hoitoihin. Kansalaiset ilmaisivat selkeästi, että luontaishoitoja tulee integroida myös terveydenhuollon järjestelmiin. Selkeä viesti oli myös siitä, että kansalaiset haluavat itse päättää omista ja lastensa käyttämistä hoidoista.

Ensimmäisestä linkistä pääsee katsomaan, kun luontaishoitoalojen edustajat käyvät läpi teemapäivän videossa otakantaa.fi kyselyn tuloksia.

Toisesta linkistä pääset tutustumaan kysymyksiin ja kansalaisten antamiin vastauksiin. Kyselyssä oli myös kirjallisia kysymyksiä, joihin tuli valtava määrä vastauksia. Vastausten suuren määrän vuoksi avoimiin kysymyksiin saadut vastaukset analysoidaan ja raportoidaan myöhemmin. Nämä vastaukset ovat arvokas aineisto myös tutkijoille.

Luontaishoitoalan edustajat käyvät läpi teemapäivän videossa otakantaa.fi kyselyn tuloksia: KATSO VIDEO

Täältä voit katsoa LUONTAISHOITOJEN ja TERVEYSTUOTTEIDEN kyselyn tuloksia KATSO TULOKSET

Seuraa sivujamme ja Facebookia
https://www.facebook.com/suomenterveysjarjesto?ref=br_rs

 

 

   
   
 
Katso uusi esitteemme